Best of North India

Deze uitgebreide hoogtepuntenreis biedt u een fascinerende, inspirerende en vooral indrukwekkende kennismaking met Noord-India. Vanuit de bruisende metropool Delhi treedt u in de voetsporen van de maharadja's. U reist naar romantische woestijnsteden, logeert in Rajasthan in paleisachtige optrekjes en bewondert tempels, verbazingwekkende sculpturen en monumenten. Dit alles met als onbetwist hoogtepunt: de Taj Mahal. U komt in dit kleurrijke land werkelijk ogen en oren tekort en de verlengingsmogelijkheden zijn eindeloos...

€ 1700.00

Lees verder

India Noord India Rajasthan
Product
 

India's Golden Triangle

Deze klassieke route is perfect voor de reiziger die India voor het eerst bezoekt. Delhi, Agra en Jaipur zijn steden die samen terecht de 'Gouden Driehoek' worden genoemd. In het bruisende Delhi komt u ogen (en oren!) tekort, de bovenaardse schoonheid van de Taj Mahal in Agra ontroert een ieder die het ziet en in de roze stad Jaipur voert de romantiek u ongetwijfeld naar hemelse sferen. Eeuwenoud cultuurgoed, omlijst door felle kleuren. Een fascinerende impressie van India!

€ 650.00

Lees verder

India Noord India Rajasthan
Product
 

Colours of India

Deze 15-daagse reis laat u alle kleuren van het indrukwekkende India zien. Een zeer fijne combinatie van al het moois dat Noord- en Zuid-India te bieden heeft. De reis voert u langs magische steden vol indrukwekkende historie, zoals de 'Roze Stad' Jaipur en Agra, met de prachtige Taj Mahal. Maar ook naar het Ranthambore National Park, een van de gebieden waar de zeldzame tijger nog in het wild te spotten is. Hierna brengt de reis u naar het groene en waterrijke zuiden van India, waar u door smalle waterwegen vaart en overnacht op een traditionele 'houseboat'. U sluit de reis af op een zonovergoten strand, het perfecte slotakkoord op deze reis vol wonderschone hoogtepunten.

€ 2150.00

Lees verder

India Noord India Rajasthan
Product
 

Trident Udaipur

Deze luxueuze accommodatie is uitermate geschikt om de stad Udaipur te ontdekken.

Klantenwaardering: 5,0 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

Lees verder

India Noord India Rajasthan Udaipur
Product
 

The Imperial

Enorme palmbomen op de oprijlaan leiden u naar de ingang van het prachtige, koloniale Imperial Hotel.

Klantenwaardering: 5,0 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

Lees verder

India Noord India Rajasthan Delhi
Product
 

The Park

Uitermate centraal gelegen design boutique hotel bij Connaught Place, met uitzicht op het observatorium Jantar Mantar.Uitermate centraal gelegen design boutique hotel bij Connaught Place, met uitzicht op het observatorium Jantar Mantar.

Klantenwaardering: 4,0 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

Lees verder

India Noord India Rajasthan Delhi
Product
 

Perfect Match India Nepal

Deze reis door India en Nepal begint door Noord-India. Het deel van India vol visueel snoepgoed; het sprookjesachtig mooie Rajasthan, de spookstad Fatehpur Sikri, het onaards mooie wereldwonder Taj Mahal en Kama Sutra sculpturen in Khajuraho. Bij het mysterieuze licht van het ochtendgloren slaat u vanaf een boot te Varanasi de rituele handelingen aan de Ganges gade. Vervolgens reist u naar het Himalaya-Rijk Nepal. U komt aan in de middeleeuwse koningsstad Kathmandu met haar talrijke tempels en wirwar van straatjes. Vervolgens heeft u een overweldigend uitzicht op de toppen van Himalaya in Pokhara en gaat u op zoek naar de Bengaalse tijger in het nationale park Chitwan.

Lees verder

India Noord India Rajasthan
Product