Zweden Dalarna

fietsvakantie langs hotels, B&B en stuga

In het lieflijke Dalarna is het heerlijk fietsen. De inslag van een enorme meteoriet liet zijn sporen na in de vorm van het eneorme Siljanmeer, dat op mooie dagen spiegelt van geluk. In een week fiets je om het meer en maak je tussendoor een uitstapjes naar het er naast gelegen Orsameer en de zomerboerderijen van Fryksås. Over rustige wegen peddel je langs de typische steenrode, houten huizen en dorpjes aan het meer. Een korte klim wordt al beloond met fraai uitzicht op het meer of een blik op de 'waterval van de hel'. In Rättvik kun je de beroemde rode paardjes maar lastig ontwijken. Geniet op het terras aan het meer van je dagelijkse 'fika', dat zoveel meer is dan een koffiepauze. Overnachten doe je in sfeervolle, kleinschalige hotels, stuga, B B en historisch herenhuis.

Klantenwaardering: 0.0 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 795.00

Lees verder

Zweden Centraal Zweden Vikarbyn
Product
 

Zweden Klarälven

gezinsvakantie met tenten

Bouw samen met je ouders je eigen stoere houtvlot en zak de prachtig kronkelende Klarälven rivier af. Zwemmen, vissen, wild spotten en zandbanken ontwijken….of juist niet Na een dag hard werken heb je je eigen vlot gebouwd en kun je dit de rivier op navigeren. ’s Avonds ga je de beste plek zoeken om aan te meren en nog een uitstapje maken met de kano. Wild kamperen op mooie strandjes, een kampvuurtje bouwen en een welverdiende sauna op de laatste dag.

Klantenwaardering: 8.3 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 386.25

Lees verder

Zweden Centraal Zweden Gunnerud
Product
 

Zweden Köla rivier

gezinsvakantie met tenten

Avontuurlijke kanotrektocht over spiegelende meren en de kalme Kölarivier. Peddel in eigen tempo stroomafwaarts langs uitgestrekte wouden en vochtige venen, met af en toe een kleine nederzetting. Maak een eigen kamp op de oever en vang wat vis voor het avondeten rond het kampvuur. Geniet van de lange avonden met prachtig licht en stilte. Een onvergetelijke wilderniservaring voor echte buitenkids.

Klantenwaardering: 8.6 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 270.00

Lees verder

Zweden Centraal Zweden Sandviken, Edane
Product
 

Zweden Jösse Älv

kanotocht langs wildkampeerplekken en camping

Je vaart geruisloos met een gestroomlijnde kano over een rustige rivier, die in Värmland diverse grotere en kleinere meren met elkaar verbindt. Je kampeert op vrijwel onbewoonde eilandjes. Hier sprokkel je hout voor het kampvuur, vul je de pannetjes met het kristalheldere water van het meer en geniet daarbij van de lange zomeravond. Een tocht voor liefhebbers van rust en ruimte.

Klantenwaardering: 7.6 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 295.00

Lees verder

Zweden Centraal Zweden Sandviken, Edane
Product
 

Zweden Dalsland

Vakantie tip Zweden Dalsland

wandelen, fietsen en kanovaren vanuit hotel

Wandelen, fietsen en kanovaren in de provincie Dalsland, vanuit een knusse Zweedse herberg, gelegen aan het Edslanmeer. Prachtige oude bossen, de afgesleten scherenkust van het Vänernmeer en de visrijke heldere meren vormen de perfecte ingrediënten van dit Zweedse outdooravontuur. Zweden in een nuttshell!

Klantenwaardering: 9.0 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 415.00

Lees verder

Zweden Centraal Zweden Edsleskog
Product
 

Zweden Värmland

kanovaren en elandsafari vanuit tent en boomhut

Kano avontuur door de waterwildernis van Värmland in Zuid Zweden. Rustig varen over de glasheldere Rinnen en Värmeln, omzoomd door eindeloze wouden, langs kleine dorpjes en boerenland. Aanleggen op een onbewoond eilandje om een kampement te maken. Hout sprokkelen voor een kookvuur en dan nog even een frisse duik. De eerste avond op zoek naar een eland en de laatste avond slapen in een boomhut!

Klantenwaardering: 8.0 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 250.00

Lees verder

Zweden Centraal Zweden Sandvikengarden
Product