Busreizen zijn een comfortabele en betaalbare manier om de wereld te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een stedentrip, een landschapsreis of een avontuurlijke tocht, er is een busreis die bij u past. Bij onze reisorganisatie vindt u een breed scala aan opties, van gezellige groepsreizen tot privébusreizen voor u en uw gezelschap.

Met onze busreizen kunt u ontspannen en genieten van de reis, terwijl onze ervaren chauffeurs u veilig naar uw bestemming brengen. U kunt genieten van adembenemende landschappen en bezoeken aan boeiende bezienswaardigheden zonder u zorgen te hoeven maken over het verkeer of de navigatie.

Onze busreizen zijn zorgvuldig samengesteld om u de beste ervaring te bieden en uw tijd maximaal te benutten.

Neem vandaag nog een kijkje in ons aanbod voor meer informatie over onze uitstekende busreizen en begin uw avontuur. Of u nu op zoek bent naar cultuur, natuur of avontuur, wij hebben de busreis die bij u past.

zomervakanties

Of zoek op trefwoord

André Rieu in Maastricht

André Rieu in Maastricht

Nederland Groepsreizen Nederland Zuid Nederland, Limburg en Noord Brabant
Het hoogtepunt van deze reis is natuurlijk het concert van André Rieu in MECC in Maastricht. Je kunt dan zelf zien waarom André Rieu met zijn orkest al jaren overal ter wereld populair is. Naast het genieten van het concert laten we je ook meer zien van onze zuidelijke provincie. We brengen o.a. een bezoek aan Valkenburg, Maastricht en Vaals. Vol indrukken keren we zondag terug naar huis.

€ 577,00

Meer info


 
Zuid Limburg en de buurlanden, Valkenburg

Zuid Limburg en de buurlanden, Valkenburg

Nederland Groepsreizen Nederland Zuid Nederland, Limburg en Noord Brabant
Het romantische stadje Valkenburg is gelegen in het oudste toeristencentrum van Nederland. Het beschikt over een in Nederland unieke variatie aan bezienswaardigheden, attracties en uitgaansgelegenheden. Souvenirwinkeltjes, terrasjes en restaurants maken het centrum leuk voor iedereen. Het gezellige Hotel Walram is een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van mooie excursies door het Limburgse landschap en de buurlanden.

€ 567,00

Meer info


 
De Friese Elfstedentocht, Earnewald

De Friese Elfstedentocht, Earnewald

Nederland Groepsreizen Nederland Noord Nederland, Groningen en Friesland
Deze reis herbeleven we de Elfstedentocht, alleen laten wij de schaatsen thuis. In 1997 werd de tocht voor de laatste keer geschaatst, maar de tocht der tochten komt nog ieder jaar in verschillende vormen voorbij; fiets, wandel -en zwemelfstedentocht. Wij zullen de tocht per bus afleggen en proberen zo veel mogelijk van de steden te bezichtigen, zoals Leeuwarden, Sneek, Hindeloopen en Workum. Kortom, een fantastische reis dichtbij huis!

€ 717,00

Meer info


 
De oerprovincie van Nederland, Zuidlaren

De oerprovincie van Nederland, Zuidlaren

Nederland Groepsreizen Nederland Drenthe
Gaat u met ons mee naar het dorp van Berend Botje? Laat u heerlijk verwennen in het gastvrije en vriendelijke Brinkhotel Zuidlaren. Gelegen aan de Waddenzee staan de noordelijke provincies bekend om de prachtige natuur met polders, oeroude bossen, de Groninger Veenkoloniën de Eems en de Dollard. Van authentieke terpdorpjes tot de bruisende studentenstad Groningen. We ontdekken het allemaal tijdens deze reis.

€ 697,00

Meer info