Busreizen zijn een comfortabele en betaalbare manier om de wereld te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een stedentrip, een landschapsreis of een avontuurlijke tocht, er is een busreis die bij u past. Bij onze reisorganisatie vindt u een breed scala aan opties, van gezellige groepsreizen tot privébusreizen voor u en uw gezelschap.

Met onze busreizen kunt u ontspannen en genieten van de reis, terwijl onze ervaren chauffeurs u veilig naar uw bestemming brengen. U kunt genieten van adembenemende landschappen en bezoeken aan boeiende bezienswaardigheden zonder u zorgen te hoeven maken over het verkeer of de navigatie.

Onze busreizen zijn zorgvuldig samengesteld om u de beste ervaring te bieden en uw tijd maximaal te benutten.

Neem vandaag nog een kijkje in ons aanbod voor meer informatie over onze uitstekende busreizen en begin uw avontuur. Of u nu op zoek bent naar cultuur, natuur of avontuur, wij hebben de busreis die bij u past.

zomervakanties

Of zoek op trefwoord

Kerst op de Veluwe, Nunspeet

Kerst op de Veluwe, Nunspeet

Nederland Kerst en Winterreizen Nederland
Bij de Veluwe denken we meteen aan bos, maar er is meer; heidevelden, zandvlakten, leuke steden, landgoederen en weidegronden. Tijdens deze kerstreis kunnen we volop genieten van alles wat de Veluwe te bieden heeft, maar besteden we ook aandacht aan omliggende plaatsen en excursies. Zo zien we onder andere Paleis het Loo, de binnenstad van Zwolle en Harderwijk.

€ 757,00

Meer info


 
Kerst in Zuid Limburg, Slenaken

Kerst in Zuid Limburg, Slenaken

Nederland Kerst en Winterreizen Nederland
Iedereen die tijdens de decembermaand Limburg bezoekt, stapt in het kerstverhaal van Charles Dickens; het glooiende heuvellandschap, de sfeervolle verlichting in het centrum van Maastricht en een treintocht door de winterse omgeving met de Miljoenenlijn brengen je terug in de tijd. Het comfort van ons uitstekende hotel in Slenaken en de comfortabele bus brengen ons weer terug naar 2024.

€ 697,00

Meer info


 
Kerst in Drenthe, Zuidlaren

Kerst in Drenthe, Zuidlaren

Nederland Kerst en Winterreizen Nederland
Kerst vieren in eigen land en er toch even helemaal uit zijn. Ga met ons naar Zuidlaren, het dorp van Berend Botje. Laat je heerlijk verwennen in het gastvrije en vriendelijke Brinkhotel. We maken kennis met de vele'verborgen en interessant' juweeltjes van deze toch wel een beetje vergeten provincie. Kortom, zowel in Zuidlaren als tijdens de interessante uitstapjes zullen we ons geen moment vervelen. Mogen wij je verwelkomen?

€ 767,00

Meer info


 
Oudjaarsavond in Rotterdam

Oudjaarsavond in Rotterdam

Nederland Kerst en Winterreizen Nederland
Ga met ons mee op deze bijzondere reis door het winterwonderland van Nederland en België. Aan boord staat alles al klaar. Vanuit Nijmegen reizen we via Gorinchem naar België. De fantastische en feestelijk verlichte stad Antwerpen zal zeker nog lang in het geheugen gegrift staan. In de charmante steden Willemstad en Nijmegen kun je jezelf verdiepen in de geschiedenis. Het hoogtepunt van deze reis is de jaarwisseling in Rotterdam met het meest indrukwekkende vuurwerk van Nederland op de Erasmusbrug. Er is geen betere manier om het nieuwe jaar te beginnen!

€ 721,00

Meer info


 
Ontspannen kerstdagen aan het IJsselmeer

Ontspannen kerstdagen aan het IJsselmeer

Nederland Kerst en Winterreizen Nederland
Beleef Kerstmis in een ontspannen sfeer op het water. Terwijl het riviercruiseschip ons op het gemak naar het IJsselmeer brengt, kunnen we genieten van de goede stemming en gezelligheid aan boord van de MS Olympia. Laat je dit jaar verwennen en verrassen door het feestelijke kerstmenu dat het keukenteam heeft voorbereid. Samen met de andere gasten ontdekken we enkele pittoreske Hanzesteden met feestelijke verlichting langs de route en vervulen we ons in een kerstdroom die zeker nog lang in het geheugen gegrift zal blijven.

€ 852,00

Meer info