zomervakanties

Of zoek op trefwoord


Tabaiba

Spanje Lanzarote Costa Teguise
Lage:Die Apartments sind im touristischen Zentrum von Costa Teguise gelegen, nur ca. 100 m vom Strand und dem Touristenzentrum entfernt. In der Nähe der Apartments befinden sich ein...

€ 504,00

Meer info


 
Product

Atlantic Garden Beach Mate

Spanje Fuerteventura Corralejo
Atlantic Garden Beach Mate

€ 446,00

Meer info


 
Product

THB Royal

Spanje Lanzarote Playa Blanca
In een rustige omgeving, ca. 650 m van het zandstrand Playa Dorada en ca. 900 m van het centrum. Het is ca. 2 km naar de beroemde stranden van Papagayo met zwembaaien.

€ 490,00

Meer info


 
Product
Product

Bristol Sunset Beach

Spanje Fuerteventura Corralejo
Lage: ruhig, direkt am Strand, nur durch die Uferstraße getrenntStranddetails: Felsstrand 'Bristol' befindet sich 50 m entferntEntfernung (ca.): zum Flughafen Aeropuerto de Fuerteventura...

€ 462,00

Meer info


 
Product

Casitas Los Marantes

Spanje La Palma Puntagorda
Casitas Los Marantes

€ 427,00

Meer info


 
Product

Poggio Del Sole

Italië Sicilie Ragusa
Ligging: Rustig, op een heuvelStrand details: 'Marina di Ragusa' 15 minuten rijdenAfstand (ca.): tot het centrum: 10 kmFaciliteiten: Kenmerken: aantrekkelijk, charmant, modernAantal...

€ 472,00

Meer info


 
Product

Islamar Arrecife

Spanje Lanzarote Arrecife
Islamar Arrecife

€ 529,00

Meer info


 
Product klantenbeoordeling: 7.3

Chamois D apos Or

Frankrijk Franse Alpen Val Thorens
8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Chamois D'Or

Aanvullende Informatie

Le Chamois d'Or is al jaren één van de meest populaire residences in het autovrije Val Thorens. Door de zeer centrale ligging, de prima kwaliteit en de aantrekkelijke prijzen is het een perfect adres om de wintersportvakantie door te brengen. De residentie biedt een scala aan diensten en faciliteiten supermarkt, wasserette, restaurant en bar met terras op het zuiden. En het allerbelangrijkste je hebt directe toegang tot de pistes. Op loopafstand vind je het centrum met allerlei winkeltjes, restaurantjes, bars en het sportcentrum met een overdekt zwembad en spa de ideale ontspanning na een dagje skiën.

€ 293,00

Meer info


 
Product klantenbeoordeling: 8.1

GF Isabel Family

Spanje Tenerife Costa Adeje

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij GF Isabel Family

Aanvullende Informatie

GF Isabel Family aan de Costa Adeje is een sfeervol dorp op zich! Dit appartementencomplex is een prima adres voor een fijne familievakantie op Tenerife. Word wakker met een frisse duik in het zwembad of geniet van een kop koffie in je eigen tuin. Ook aan de kids is gedacht. Zij kunnen zich uitleven in de speeltuin of bij de kinderclub. De appartementen en bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Heb je geen zin om zelf te koken Ook Halfpension of All Inclusive is hier mogelijk. Op ongeveer 10 minuten lopen vind je een boulevard met gezellige, sfeervolle restaurants en winkels waar je je helemaal kunt wanen in Spaanse sferen. Kortom, bij GF Isabel Family beleef je een vakantie om nooit meer te vergeten!

€ 485,00

Meer info


 
Product

H10 Salou Princess

Spanje Catalonië Salou

8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij H10 Salou Princess

Aanvullende Informatie

Vanuit H10 Salou Princess loop je zo het levendige centrum van Salou in. Winkels, restaurants en gezellige barretjes te over. De pretpark fanaten kunnen hun hart ophalen in PortAventura, gelegen op een kleine 700 m afstand. Of bubbel lekker weg in de jacuzzi onder de palmbomen. En dan hebben we het over het nabij gelegen strand nog niet eens gehad.

€ 900,00

Meer info


 
Product klantenbeoordeling: 8.3

8 daagse rondreis Authentiek Puglia

Italië Basilicata Alberobello,Brindisi,Brindisi,Castellana Grotte,Gallipo

8-daagse rondreis Authentiek Puglia

Aanvullende Informatie

De hak van Italië is nog niet ontdekt door het massatoerisme en dat geeft Puglia iets heel bijzonders. Vergeet dus alles wat je al wist over Italië en laat je verrassen door dit authentieke stuk Italië. Zo leiden de wegen hier niet allemaal naar Rome, maar naar het trullistadje Alberobello. En Toscane mag dan wel Florence hebben als cultuurstad, Lecce doet hier zeker niet voor onder. De dorpjes aan de kust en in het binnenland zijn uiterst fotogeniek! En de stranden Volgens de Italianen zijn ze hier het mooist. Hoog tijd dus om het zuiden van Italië te ontdekken!

€ 1.022,00

Meer info


 
Product klantenbeoordeling: 8.5

8 daagse rondreis Karakteristiek Andalusië

Spanje Andalusië Baeza,Cordoba,Granada,Jerez de la Frontera,Malaga,Malag
8-daagse rondreis Karakteristiek Andalusië

Aanvullende Informatie

Ontdek het mooiste van Spanje in het historische Andalusië. Dit zuidelijke deel is namelijk niet alleen oogverblindend mooi, maar ook wat cultuur en geschiedenis betreft is het zeker een van de meest interessante streken van het land. Moorse invloeden zijn onmiskenbaar aanwezig en dat geeft de regio een heel eigen flair. Geniet intussen van het zonnige klimaat, de passievolle flamencodans, de overheerlijke tapas en de prachtige landschappen. Verheug je ook op een kennismaking met 'los Andaluzes', de vriendelijke en trotse inwoners van Andalusië.

€ 1.029,00

Meer info


 
Product

Olangerhof

Italië Dolomieten Olang

4-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Olangerhof

Aanvullende Informatie

Ontdek dit onlangs vernieuwde hotel, gelegen tussen de alpenweiden. In de moderne kamers is het goed toeven. Dit hotel is een unieke uitvalsbasis om te ontsnappen aan de drukte van alledag. Ontspan in de wellness of trek een baantje in het verwarmde buitenbad terwijl je geniet van het uitzicht.

€ 676,00

Meer info


 
Product klantenbeoordeling: 9

Riu Arecas

Spanje Tenerife Costa Adeje

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Riu Arecas

Aanvullende Informatie

Liefhebbers van mooie zwembaden komen naar dit hotel op Tenerife. Naast de twee 25 meterbaden pronkt een infinity pool met een uitzicht om van te watertanden. Zet je zonnebril op, dat wordt lekker staren over zee en mensen kijken op de boulevard van de Costa Adeje. Goed eten, een relaxte sfeer en een prachtige grote tuin om de zwembaden heen maken dit hotel tot een waar vakantieparadijs. Boek een facial in de Body Love Spa en geniet van de rust in dit Adults Only hotel. De kers op de taart Het enthousiaste personeel. RIU staat niets voor niets bekend om haar persoonlijke en warme service. Het leven is goed aan de zonnige zuidkust van Tenerife.

€ 1.082,00

Meer info


 
Product klantenbeoordeling: 7

Residence Village Happy Camp

Italië Venetiaanse Rivièra Cavallino
4-daagse Zonvakantie naar Venetiaanse Rivièra bij Residence Village Happy Camp

Aanvullende Informatie

Camping Residence Village is een kleinschalige camping aan de Adriatische kust met veel pijnbomen. Het zwembad is gebouwd in lagunestijl en voor de kinderen is er een apart zwembad met een glijbaan. De camping ligt aan een breed zandstrand dat langzaam afloopt. Op Residence Village is er een actief animatieteam aanwezig.

€ 224,00

Meer info


 
Product klantenbeoordeling: 8.3

RH Victoria

Spanje Costa Blanca Benidorm
8-daagse Zonvakantie naar Costa Blanca bij RH Victoria

Aanvullende Informatie

Hotel RH Victoria is gelegen in het hart van Benidorm in Spanje. Door de ideale ligging sta je met een paar passen in het centrum en op het Levante strand in. Dit karakteristieke hotel is gebouwd in een maritiem thema en beschikt over een zwembad, waar je op een bedje kunt genieten van het heerlijke Mediterrane klimaat. De kamers van dit sfeervolle hotel zijn in een nieuw jasje gestoken en ruim ingedeeld. Geniet in de ontspannen wellness of van de livemuziek na het diner met een afzakkertje. Ook de kinderen zullen zich geen moment vervelen met het animatieprogramma of in het zwembad.

€ 535,00

Meer info


 
Product klantenbeoordeling: 8.4

Parque la Paz

Spanje Tenerife Playa de Las Americas
8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Parque la Paz

Aanvullende Informatie

Na een vakantie in Parque La Paz wil je volgend jaar weer terug. Deze fijne appartementen liggen centraal en dus kun je na een dag zonnen op het strand eindeloos over de lange boulevard lopen. Winkels en restaurants prijzen er hun koopwaar aan en mocht je daarop uitgekeken zijn, dan biedt het uitgaansleven een uitkomst. Neem voor de zekerheid je oordoppen mee, want sommige swingende deuntjes kun je in je appartement ook nog horen. Of dans gewoon de hele nacht door. Overdag zorgt het animatieteam dat je je niet kunt vervelen. Van groot tot klein, voor ieder wat wils. Kortom, deze accommodatie heeft je veel te bieden.

€ 682,00

Meer info


 
Product klantenbeoordeling: 7

Sorrabona

Spanje Catalonië Pineda de Mar

8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Sorrabona

Aanvullende Informatie

De laatste zonnestralen de horizon zien verlaten op het strand, terwijl je binnen een aantal stappen van dit hotel verwijderd bent. Met het hele gezin er tussen uit of juist even alleen Hier is het beide mogelijk. Naast diverse comfortabele kamers, vind je op 150 meter de ruime appartementen. Terwijl je geheel tot rust komt op één van de heerlijke ligbedden, vermaken de kinderen zich in het zwembad. Rondom het complex wandel je over de boulevard en door gezellige straatjes van Pineda de Mar, aan de rand van de rustige badplaats bewonder je de ruïnes van kasteel Monpalau. Gaat je hart hier sneller van kloppen Breng dan ook zeker een bezoek aan de historische steden Gerona en Barcelona die nog geen uur rijden zijn. Samen met diverse waterparken en de groene omgeving betekent het vakantie plezier voor iedereen!

€ 439,00

Meer info


 
Product

Riu Arecas Golf

Spanje Tenerife Costa Adeje

6-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Riu Arecas Golf

Aanvullende Informatie

Hotel Riu Arecas is een toegankelijk 4 sterrenhotel in Tenerife en een goede uitvalsbasis voor je golfvakantie. Liefhebbers van golf komen dan ook graag naar dit Adults only hotel. Op nog geen 10 minuten rijden vind je de golfbaan van Costa Adeje en veel andere banen bereik je in maximaal een half uur. Het hotel biedt kwaliteit en service om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit onlangs gerenoveerde hotel vlak bij het strand Playa del Duque biedt tal van voorzieningen, zoals twee zoetwaterzwembaden, een infinity zwembad, gratis WiFi in het hele hotel. Het hotel heeft ook een wellnesscentrum, Body Love, met een variatie aan behandelingen en massages goed voor lichaam en geest. Goed eten, een relaxte sfeer en een prachtige grote tuin om de zwembaden heen maken dit hotel tot een waar vakantieparadijs. Boek een facial in de Body Love Spa en geniet van de rust. De kers op de taart RIU's enthousiaste personeel. RIU staat niets voor niets bekend om haar persoonlijke en warme service. Het leven is goed aan de zonnige zuidkust van Tenerife.

€ 886,00

Meer info